Internacional 22/02/2011

Un fill de Gaddafi estudia a Madrid

El diari 'Expansión' publica avui que un fill del dirigent libi Muammar al-Gaddafi és alumne de l'Institut d'Empresa

Redacció
1 min

BarcelonaEl fill de Muammar al-Gaddafi estudia a l'Institut d'Empresa de Madrid. Així ho explica el diari Expansión, que assegura que el noi està inscrit amb el nom de Khamis Muammar tot i que ara, segons el rotatiu, no saben on es troba. De fet, l'escola intenta saber si Muammar ha tingut alguna relació amb els fets de Líbia i, si fos el cas, fins i tot se'n plantejaria l'expulsió.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Aquest estudiant està matriculat a un MBA d'aquesta escola de negocis i les autoritats espanyoles estan assabentades de la seva presència. Tot i això, altres fonts que cita Expansión apuntarien que Khamis Muammar estaria vinculat a la Brigada Militar de Líbia i tindria relació amb els bombardejos sobre la població. Segons el Financial Times, els tres fills de Gaddafi estarien al capdavant de les forces de seguretat del país. Altres fonts assenyalen que tindria el rang de coronel de l'exèrcit libi.

L'escola està intentant localitzar el seu alumne, que hauria d'estar fent una estada de pràctiques als Estats Units, però de moment no han pogut parlar amb ell.

stats