Internacional 30/10/2012

Almenys 16 morts pels efectes del 'Sandy'

Set víctimes a l'estat de Long Island i una al Canadà . Els equips de rescat han trobat el cos d'una dona desapareguda en un naufragi a Carolina del Nord

Ara / Efe
1 min
Un carrer proper a l'oceà inundat a causa de l'arribada de l'huracà Sandy a Atlantic City, Nova Jersey/ GETTY IMAGES/ Mario Tama

BarcelonaL'huracà 'Sandy' ja s'ha cobrat almenys setze víctimes mortals als Estats Units i una al Canadà. Set d'aquestes s'han produït a Long Island (Nova York), com ha anunciat un portaveu del governador de l'Estat, Andrew Cuomo. Tres persones han mort a Nova Jersey en caure un arbre sobre l'automòbil que ocupaven, segons el diari local 'Star Ledger' i una altra ha mort a Connectitu, també per culpa d'un arbre. L'última víctima de la qual informa la CNN és la d'un nen de vuit anys al comtat de Susquehanna, a Pennsylvania, a causa d'un arbre que li hauria caigut al damunt.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

A l'Oest de Virgínia una dona ha mort en un accident de trànsit per culpa de la neu caiguda en poc temps a la ciutat de Davis. A banda, la tempesta ha fet la primera víctima al Canadà. Una dona ha mort quan l'ha colpejat un cartell publicitari d'un centre comercial arrencat pel vent.

Claudene Christian, l'altra primera víctima mortal, era una de dues persones que havien desaparegut dilluns al matí quan el vaixell en què navegaven ha naufragat, i ha aparegut morta. El vaixell s'ha enfonsat a la costa de Carolina del Nord, i 14 dels membres de la tripulació han estat rescatats. Els guardacostes encara busquen l'altre desaparegut, un home de 63 anys.

Un balanç de 67 morts al Carib

L'huracà 'Sandy' ja ha deixat 57 víctimes mortals a Haití i un total de 67 en tot el Carib.

stats