Internacional 18/05/2018

Netanyahu s'anima amb el ball del pollastre la setmana de la massacre a Gaza

El primer ministre israelià encén les xarxes, que l'acusen d'hipocresia i de falta d'humanitat

Ara
1 min

BarcelonaImpassible davant la massacre a Gaza i les crítiques de la comunitat internacional, Benjamin Netanyahu ha indignat els internautes en celebrar la victòria d'Israel a Eurovisió amb el ja cèlebre ball del pollastre. El primer ministre no va dubtar a deixar-se veure en públic mentre intentava fer la dansa, malgrat la falta evident de gràcia i agilitat en els seus moviments, quan va rebre la cantant Netta Barzil·lai.

Feia tan sols 24 hores que l'exèrcit israelià havia tirotejat els manifestants que protestaven per la inauguració de l'ambaixada nord-americana a Jerusalem i els cadàvers de les 62 víctimes mortals s'havien enterrat entre mostres de ràbia i dol, però Netanyahu es va estimar més mantenir la seva agenda i retre homenatge a l'heroïna del país. Barzil·lai es va imposar a la cerimònia de dissabte a Lisboa amb 'Toy', un cant contra el 'bullying' i a favor de la diversitat, la mateixa setmana en què Israel reprimia altre cop les protestes de Gaza.

Els arrítmics moviments de Netanyahu han rebut les crítiques dels usuaris de les xarxes, que han retret al primer ministre la falta d'empatia i d'humanitat amb els palestins i la incoherència del missatge de la cançó amb la política que practica el seu govern amb els veïns àrabs.

stats