El noi palestí segrestat va ser cremat viu

El fiscal palestí conclou que els assassins són jueus ultraortodoxos

L'adolescent palestí segrestat i trobat calcinat va ser cremat quan encara era viu. Aquesta és la conclusió que revelen els resultats de l'autòpsia que es va fer a Mohammed Abu Khudair, de 16 anys. Davant aquestes proves, el fiscal general palestí ha assegurat que el noi va ser assassinat per jueus ultraortodoxos com a venjança de la mort de tres nois israelians.

" La causa directa de la mort van ser les cremades com a conseqüència de la calcinació i les seves complicacions" , ha revelat el fiscal Mohammed Al- A'wewy , segons cita l'agència oficial de notícies palestina Wafa .

Les tensions entre israelians i palestins s'han disparat després que tres adolescents israelians van ser segrestats el 12 de juny i després trobats morts en una població de la Cisjordània ocupada, la setmana passada. Poques hores després que les tres víctimes fossin enterrades amb honors d'estat, el noi palestí va fer la mateixa fi i va desaparèixer en un barri àrab de Jerusalem. El seu cos carbonitzat es va localitzar en un bosc pròxim.

Tres metges israelians van practicar l'autòpsia al cos a Tel Aviv i finalment es va autoritzar la presència de Saber al- Aloul , el director de l'institut forense palestí , tal com va reclamar la família de la víctima.


De l'autòpsia se'n desprèn que el jove va inhalar el fum provocat per la incineració del seu propi cos, ja que se n'han trobat restes als canals respiratoris, fet que suposa que " el noi havia respirat aquest material mentre era cremat viu ", segons Al-Aloul.