Les restes de l'MH17 confirmen que va ser abatut per un míssil

Diferents restes del Boeing 777 que va caure dijous a l'est d'Ucraïna confirmen que un míssil de fragmentació va explotar a poca distància de l'aparell i que la metralla va impactar de ple al fuselatge de l'avió.

Així ho mostren les fotografies recollides entre altres pel 'The New York Times' que, després de consultar amb diferents analistes, confirma que la metralla encara és visible en algunes de les restes localitzades al terra.

Segons aquesta hipòtesi, un míssil supersònic va explotar a tocar del Boeing, que volava a 10.000 metres d'altura, i la metralla va deixar un rastre de diferents impactes que encara és visible.

"Les perforacions visibles són consistents amb el fet que diferents trossos de metrallar van impactar des de l'exterior a l'interior de l'aeronau", assegura un analista en temes de defensa al 'The New York Times'.

El diari assegura que el llançamíssils i el míssil utilitzat és de fabricació soviètica i tenia per objectiu perseguir i fer caure aeronaus enemigues que es movien amb rapidesa per a milers de metres de distància del terra.