Internacional 18/08/2013

Scotland Yard estudia noves informacions sobre la mort de la princesa Diana de Gal·les, fa 16 anys

La policia britànica avalua la "rellevància i credibilitat" d'un nova informació que ha rebut

Efe
1 min
La princesa Diana de Gal·les

LondresLa policia britànica avalua la "rellevància i credibilitat" d'una nova informació que ha rebut sobre la mort, el 1997, de la princesa Diana de Gal·les (Lady Di) i la seva parella, Dodi al-Fayed, segons ha informat Scotland Yard.

La policia metropolitana de Londres va divulgar un comunicat en què va revelar que està "determinant l'abast de la informació que ha rebut recentment en relació amb les morts [de Diana i Dodi al-Fayed]".

Scotland Yard ha subratllat que "això no és una reinvestigació i no s'emmarca dins de l'operació Paget" (les indagacions que va obrir el mateix cos policial per posar a prova les teories sobre la suposada conspiració al voltant de la mort de Diana).

El desembre de 2006, un informe emmarcat en aquesta operació va concloure que no existien proves que apuntessin al fet que la parella va ser assassinada.

Amb tot, agents del comando d'operacions criminalístiques de les forces de seguretat britàniques "realitzaran l'avaluació" de les noves dades de què disposen, segons ha subratllat la policia.

La princesa de Gal·les va morir amb Al-Fayed el 31 d'agost de 1997 en un accident de trànsit en un túnel de París, mentre era perseguida per fotògrafs.

stats