Regne Unit
Internacional 04/06/2012

Els 5 antisouvenirs de Londres, segons la revista 'Time'

Londres es vesteix de gala enguany per acollir el Jubileu de la reina i els Jocs Olímpics, i això ha omplert la capital britànica de nous souvenirs. Alguns, però, n'han creat d'alternatius

Ara
1 min
Una 'manifestant oficial', segons 'Protest London 2012'. / TIME.COM

BarcelonaLa revista 'Time' ha triat els souvenirs per als que estiguin cansats del Jubileu de la reina d'Anglaterra o dels Jocs Olímpics de Londres. Aquests són cinc dels més cridaners:

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Un manifestant: La campanya de Protest London 2012, organitzada per un grup d'activistes, permet "comprar" tiquets i samarretes per a la 'Protesta Olímpica' amb el mateix disseny que la mercaderia oficial. Tan semblant que els organitzadors reals dels Jocs van contactar amb Twitter i van ordenar que el compte de 'Protest London 2012' tanqués.

Fulls volants anti-Jubileu: El grup antimonàrquic Republic ven octavilles a només 4,5 lliures el 'pack' de 50 per deixar el missatge que tothom pot convertir-se en activista.

Samarretes 'Never Mind the Jubilee': Fent un joc de paraules amb el títol del disc del grup Sex Pistols 'Never Mind the Bollocks', una marca ven samarretes amb la consigna 'Never Mind the Jubilee' ('No importa el Jubileu').

Pòsters antiolímpics: Fent mofa de les mesures de seguretat que envolten els Jocs, Charlotte Gilhooley ha entrat en una competició de pòsters antiolímpics amb un pòster amb el joc de paraules 'Olympigs' (amb les paraules 'Olympics' –Jocs Olímpics– i 'pigs' –porcs–).

Els 'canvis' en el paper de la reina: La revista satírica 'Private Eye' ha fet una edició especial amb motiu del Jubileu, en què il·lustra com ha canviat el rol de la monarca al llarg dels anys amb un seguit d'imatges, una de cada dècada, on Isabel II apareix fent la mateixa postura per saludar.

stats