Internacional 09/02/2017

Trump critica una cadena de botigues per haver retirat la marca de roba de la seva filla Ivanka

Nordstrom al·lega poques vendes, però havia rebut pressions dels grups que reclamen el boicot als productes de l'imperi de la família

Ara
1 min
Donald Trump i la seva filla Ivanka a la Casa Blanca.

BarcelonaEl president nord-americà, Donald Trump, ha criticat la cadena de botigues Nordstrom per haver deixat de vendre una línia de roba de la seva filla gran, Ivanka.

En un tuit al seu compte personal, que ha estat retuitat des del seu compte oficial com a president, Trump ha dit que la marca ha tractat la seva filla "de manera molt injusta". I ha afegit: "Ella és una gran persona, sempre empenyent-me a fer el que és correcte! És terrible!"

Nordstrom, amb seu a Seattle, té més de 76.000 treballadors i centenars de botigues al Canadà i als Estats Units. L'empresa va anunciar el passat 5 de febrer que retirava la marca de roba d'Ivanka Trump per les poques vendes que tenia. L'empresa va argumentar que entre les milers de marques que comercialitza cada any en renova un 10%, en funció dels resultats, i que per això havien decidit no comprar la línia de la filla de Trump la propera temporada.

El clan TrumpEl cas és que Nordstrom ha acabat cedint a la pressió del grups que reclamen el boicot als productes de la família Trump, que ha erigit tot un imperi de negocis. Ivanka, que no té càrrec oficial a la Casa Blanca, forma part del cercle de confiança del president nord-americà, i el seu marit, Jared Kushner, n'és assessor.

stats