Internacional 24/10/2011

Un jove libi confessa ser l'assassí de Gaddafi

En un vídeo penjat a internet, explica que va ser ell qui va disparar al coronel Gaddafi i n'ensenya un anell i un tros de camisa plena de sang com a proves

Ara
1 min

BarcelonaSenad El Sadik El Ureybi és un jove libi que s'identifica com un membre de l'exèrcit rebel que ha lluitat contra el règim de Gaddafi. En un vídeo penjat a Internet, assegura que ell és la persona que va disparar fatalment contra el dictador de Líbia. Concretament, afirma que "ells el van agafar i jo el vaig colpejar a la cara. Alguns combatents se'l volien emportar i, llavors, és quan jo li vaig disparar dues vegades: una al cap i l'altra al pit". Segons Ynetnews, el suposat assassí del dictador exhibeix un anell d'or i una camisa plena de sang que segons diu en el vídeo pertanyien a Gaddafi. Tot i això, costa observar aquestes dues proves perquè la minsa il·luminació i la baixa definició de la imatge dificulten poder-ho apreciar de forma correcta.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Ningú ha confirmat que aquesta confessió sigui autèntica. Per això, és possible que aquestes imatges siguin només el testimoni d'una falsa confessió. De moment, no són més que la declaració d'uns fets que potser ell no ha comès i que, qui sap, d'aquí uns dies poden ser explicats per qualsevol altre suposat rebel.

stats