FUTBOL

El capità de la Reial Societat, Asier Illarramendi, signa un manifest per a la suspensió del judici del Procés

En una declaració amb altres 67 personalitats basques més, demana l'alliberament dels presos

Ara
1 min
Asier Illarramendi, nou jugador de la Reial Societat / REALSOCIEDAD.COM

BarcelonaEl judici al Procés, en directe

El migcampista de la Reial Societat Asier Illarramendi ha signat juntament amb 67 personalitats basques més un manifest que demana l'alliberament dels presos polítics catalans i una solució política per a Catalunya.

El manifest, signat pel també exjugador del Reial Madrid, demana la "immediata posada en llibertat dels líders socials i polítics sobiranistes catalans presos" perquè els signants consideren "injust" l'empresonament. També reclamen "l'anul·lació de les vies d'excepcionalitat jurídica, judicial i processal, i que es posi fi a totes les causes relacionades amb la celebració del referèndum de l'1 d'octubre de 2017". Finalment, les 68 personalitats basques reivindiquen "una crida al diàleg i la negociació, perquè sigui possible una solució política basada en el respecte a la voluntat de la ciutadania i als valors democràtics. S’ha d’obrir camí cap la solució política, sobre la base que la ciutadania pugui decidir lliurement i democràtica el seu futur".

A banda d'Illarramendi, també signa aquest manifest la jugadora de l'Athletic Club Ainhoa Tirapu, a més d'escriptors, cantants i altres intel·lectuals bascos.

stats