L'ANC denuncia un correu fals que pretén desmobilitzar els voluntaris

L'entitat està investigant qui ha suplantat la identitat. Un portaveu insisteix que fan falta "com més voluntaris millor" perquè la V sigui un èxit

Uns desconeguts han suplantat la identitat de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) en un correu electrònic que aquest matí han rebut diverses persones i en el qual s'intentava desmobilitzar els voluntaris per a la V d'aquesta tarda. L'ANC ha desmentit rotundament a l'ARA el contingut del correu i ha explicat que ho estan investigant. 

El correu, ple de faltes d'ortografia, signat pel "comitè permanent de l'ANC", deia: "Estem molt agraïts per la seva disposició a participar i donar suport a la nostra causa, tant important com és la nostra Catalunya independent. Us donem les gràcies a tots i cadascun de vosaltres! No obstant, a causa de la sobrecàrrega de multitud de gent que s'espera a l'esdeveniment de la V de l'11-S, l'instem a romandre a casa i donar suport des de casa, perquè ens preocupa la seva seguretat. Si us plau no acudeixi al lloc de l'esdeveniment de la V de dijous, ja que podria ser perillós. Nosaltres actualitzarem els pròxims esdeveniments".

Un portaveu de l'ANC ha deixat clar que fan falta "com més voluntaris millor" perquè la V d'aquesta tarda sigui un èxit. 

La presidenta de l'entitat, Carme Forcadell, també s'hi ha referit en una entrevista a TV3: "Els missatges són absolutament falsos". "Serà una festa i volem que vingui tothom", ha remarcat.