Televisió
Mèdia 11/09/2012

Ana Pastor fitxa per la CNN

La periodista, acomiadada de TVE aquest estiu, farà entrevistes per al canal internacional i la versió en castellà de la cadena informativa nord-americana

Ara
1 min
Ana Pastor va recollir un premi Iris a la millor presentadora d'informatius en l'edició del 2012.

BarcelonaLa periodista Ana Pastor ja té un nou projecte professional. Tot just un mes després que es confirmés el seu acomiadament de Televisió Espanyola, on fins al juliol va presentar l'informatiu matinal 'Los desayunos', aquest dimarts s'ha anunciat el seu fitxatge per la cadena nord-americana CNN. Ella mateixa ho ha confirmat a través d'un tuit en què assegura que s'hi incorpora per "fer entrevistes", i assegura que aviat en donarà més detalls.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons un comunicat de la cadena, Pastor entrevistarà personalitats de tots els àmbits i de diverses nacionalitats, i les converses es podran veure tant al canal internacional de la CNN com a la versió en castellà de la cadena, a més dels portals digitals del grup.

La nota, recollida per Efe, inclou també declaracions de la periodista, que expressa la seva satisfacció per incorporar-se al "vaixell insígnia mundial" del periodisme televisiu, i per entrar a un equip que durant generacions "ha estat exemple de professionalitat, constància i fe en el poder de la informació i en la democràcia". A més, Pastor assegura que gràcies a aquest nou projecte tindrà l'oportunitat de continuar treballant "en el periodisme honest i compromès amb la ciutadania".

Per la seva banda, Cynthia Hudson, directora general de CNN en espanyol, ha declarat que és "una gran oportunitat comptar amb una periodista de la talla i l'experiència d'Ana Pastor", i ha assegurat que el fitxatge els permetrà enfortir la seva marca i rellevància a Espanya i al món de parla hispana".

stats