Publicitat
Publicitat

Televisió

Antena 3 cancel·la el programa de Buenafuente cinc setmanes després de l'estrena

El diumenge 27 s'emetrà per últim cop. El xouman seguirà vinculat contractualment a la cadena i elaborarà un nou projecte

El 'prime time' del diumenge ha acabat resultant hostil per a Andreu Buenafuente. En només cinc setmanes, 'Buenas noches y Buenafuente' ha perdut la meitat de l'audiència amb què es va estrenar, el passat 15 d'abril, cosa que n'ha motivat la cancel·lació per part d'Antena 3, segons explica 'Elmundo.es'. El programa humorístic competia principalment amb 'Aída', a Telecinco, i la pel·lícula de La 1. El rotatiu afirma que la decisió s'ha pres de manera conjunta amb El Terrat, i que el presentador segueix vinculat a la cadena de Planeta. També suggereix que podria estar elaborant ja un nou projecte, en aquest cas, per a La Sexta.

'Buenas noches y Buenafuente' es va estrenar amb 2,8 milions d'espectadors i una quota del 14%, però en l'última emissió la xifra va quedar en 1,4 milions de seguidors i un 7,7% de 'share'. A Catalunya va debutar amb 648.000 oients i un 19,6 de quota, i en l'emissió de diumenge passat es va quedar en 370.000 seguidors i un 11,5%.

El programa té encara dues emissions per endavant, abans d'acomiadar-se. Aquest diumenge, Bertín Osborne n'és el convidat principal.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT