Ara Mateix

Belén Esteban a Karmele Marchante: "Si no vols ser espanyola vés a treballar a TV3"

La periodista Karmele Marchante és sempre al centre de les crítiques dels seus companys a ' Sálvame', el magazín de tarda de Telecinco. Unes crítiques que han pujat de to d'ençà que Marchante es va declarar públicament partidària de la independència de Catalunya. Marchante, que va fer campanya pel 9-N i ara participa en actes a favor del '', ha crispat els seus companys pel  reportatge d''Interviú', una entrevista en què explica per què està a favor de la independència i en què apareix vestida només amb una estelada.

Entre els tertulians del programa que han criticat Karmele per donar suport al 'sí' hi ha Belén Esteban, que li ha etzibat: "Si no vols ser espanyola vés a treballar a TV3; no sé què hi fas, a Telecinco".

Esteban ha dit que "a Barcelona [sic] no li poden donar la independència, ho sento molt". "Em faria molta pena que fos independent perquè tots som un país que es diu Espanya. Sé que ara em criticaran a Catalunya, però m'he quedat molt a gust". Karmele ha abandonat el plató.