Carles Capdevila, premiat per un article sobre infermeria

El director fundador de l'ARA agraeix el guardó en un vídeo en què admet que ha hagut d’estar malalt per valorar com cal aquest col·lectiu

El director fundador de l’ARA, Carles Capdevila, va ser guardonat ahir a la Corunya per l’article ' Cada nit és el Dia Mundial de la Infermeria', publicat el 12 de maig al diari, amb el premi Investén al millor professional de premsa escrita per la difusió de la infermeria. El guardó, concedit pel ministeri d’Economia, se li ha entregat en el marc del XX Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados.

En l’agraïment per vídeo, Capdevila admet que ha hagut d’estar malalt, i rebre l’atenció durant setze mesos de les infermeres, per “valorar aquest col·lectiu que ignorem i a voltes fins i tot menyspreem fins que el coneixem”. I les anima a seguir “liderant la humanització de la medicina” des d’una visió integral de la persona. El guardó li arriba a Capdevila dies després que dilluns se li concedís el Premi Nacional de Comunicació que atorga el Govern.

Més continguts de