El Col·legi de Llicenciats en Educació Física denuncien una professora d''Operación Triunfo' per intrusisme

Magali Dalix és la responsable de posar en forma els concursants del 'talent' musical 

El Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya han interposat una denuncia contra Magali Dalix, professora de forma física i vida sana de la nova edició d''Operación Triunfo', que es va estrenar aquest dilluns a TVE, 16 anys després del debut del format a la televisió. 

En el seu comunicat, el col·legi professional assegura que, després d'examinar la documentació que ha d'acreditar la titulació de la professora i que van sol·licitar a Dalix, han decidit denunciar-la per "garantir el correcte exercici de les professions de l'activitat física i de l'esport". Recorden que una de les obligacions del col·legi és evitar l'intrusisme. 

Segons els responsables d''Operación Triunfo', Magali Dalix, coneguda per haver concebut un entrenament batejat com a mètode Magali, "activarà físicament i mentalment" els concursants d'aquesta edició. Les classes de la professora es basen en els tres pilars del seu mètode: "'Train hard', be strong and live better'" ('Entrena dur, sigues fort i viu millor').