De 'Cómo conocí vuestra madre' a 'Anatomía de Grey': Josh Radnor serà el nou amor de Meredith Grey

L'actor que va interpretar Ted Mosby ha fitxat per a la 15a temporada del drama mèdic 

Es va fer una cara coneguda gràcies a l'eternament romàntic Ted Mosby de 'Cómo conocí a vuestra a amdre', però l'actor Josh Radnor fa temps que intenta deixar enrere aquest personatges. Després de la cancel·lació de la seva última sèrie com a protagonista, 'Rise', Radnor ha fitxat per a la 15a temporada d''Anatomía de Grey', que ja s'està emetent als Estats Units.

Segons els mitjans nord-americans, Radnor, que també és director de cinema, serà un nou personatge que tindrà una cita a cegues amb Meredith Grey (Ellen Pompeo). La primera aparició de Radnor a la sèrie tindrà lloc en el capítol que s'emet avui als Estats Units, un 'crossover' de dues hores que ajuntarà els personatges del drama mèdic i de 'Station 19', una altra de les sèries de la factoria de Shonda Rhimes.  

La 'showrunner' d''Anatomía de Grey', Krista Vernoff, va anunciar que la temporada 15 centraria bona part de l'atenció en la vida sentimental de la protagonista, que no ha tingut parella des de l'abrupte final de la seva relació amb Derek Shepard (interpretat per Patrick Dempsey).