UN PROGRAMA DE GRANS DIMENSIONS
Mèdia 30/09/2011

Cuatro encongirà els concursants

Cuatro i la productora Endemol han engegat un càsting per trobar famílies que es vulguin enfrontar a tasques quotidianes, com rentar els plats, amb objectes 100 vegades més grans que a la vida real.

Ramon Tomàs
1 min
Cuatro encongirà els concursants

Barcelona.Quan Rick Moranis, el protagonista d' Estimada, he empetit els nens , va encongir tota la seva família de cop va ser un accident. Ara Cuatro recupera l'experiència amb tota la intencionalitat gràcies a un plató immens ubicat a Argentina en què ja s'han rodat versions per a altres països. La cadena ja ha començat el càsting del concurs XXS , en el qual les feines més quotidianes del dia a dia adquiriran una nova dimensió. Les famílies escollides - amb el requisit d'estar constituïdes pels pares i dos fills-, hauran de posar la rentadora, passar l'aspiradora, preparar l'esmorzar i rentar els plats sense morir ofegats, però en un entorn en què la mida dels objectes multiplica per 100 la mida original a la vida real.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les famílies lil·liputenques competiran en diverses proves, dins d'una cursa d'obstacles que posarà a prova la seva resistència i creativitat. El concurs, produït juntament amb Endemol, és un dels formats més populars a Turquia, Portugal, Argentina, Xile i Brasil, i té punts en comú amb altres concursos físics com Grand Prix i Humor amarillo . Les menudes famílies es traslladaran a la localitat de Benavides (Argentina), on la cadena va rodar Guaypaut , de Carmen Alcayde. El plató, destinat a grans produccions, és un dels més grans del món i està construït en una superfície de sis hectàrees. La idea d'empetitir persones és tot un clàssic de la ciència-ficció, amb films com Un viatge al·lucinant , de Richard Fleischer.

stats