El ‘Diari de Vilanova’ es renova amb un nou propietari

Al juliol el Diari de Vilanova va començar una nova etapa amb un canvi en la propietat, que va passar a mans de l’empresa Edicions Comarca 17 i va evitar així el tancament de la capçalera. Ara aquest relleu en la propietat s’ha traduït en una reformulació del mitjà, tal com informa el portal Comunicació21. D’una banda, el diari ha modificat la seva capçalera, que s’empetiteix i queda com a apèndix de l’acrònim DV.

Un altre dels canvis del rotatiu és l’ampliació de continguts, que a partir del número del 10 de setembre també inclouen l’Alt i el Baix Penedès. A més, el diari incorpora noves seccions: local, Garraf, Penedès i país, que es completen amb gastronomia i viatges, cultura i espectacles i esports. Amb aquesta nova etapa, el Diari de Vilanova fa una aposta per donar més profunditat a la informació i oferir més reflexió, anàlisi, reportatges i entrevistes.

A més, s’ha renovat el portal web del rotatiu. Així, l’edició digital concentrarà l’actualitat diària més immediata, incrementarà l’actualització i incorporarà un canal de vídeo i un nou tractament de la informació lligat a les eines digitals. Per a la nova etapa s’ha nomenat Llorenç Avinyó com a responsable digital i s’ha reorganitzat la resta de la redacció per seccions. L’editor de la capçalera és el periodista i escriptor Isidre Cunill, que fins ara col·laborava amb el diari com a columnista.

El Diari de Vilanova, fundat per Josep Pers i Ricart, té 165 anys d’història i és una de les publicacions veteranes de Catalunya. El primer número de la nova etapa ha sortit amb un tiratge de 10.000 exemplars, gairebé el doble dels que s’imprimien fins ara.

Més continguts de