Noves tecnologies
Mèdia 07/06/2012

Google permetrà "volar" pels seus mapes en 3D

El gegant informàtic ha dissenyat unes noves motxilles més lleugeres que permeten filmar més tipus de vies per a l'aplicació Street View

à.g.
1 min
Google Street View

BarcelonaLes oficines de Google a San Francisco van ser el marc aquest dimecres d'una roda de premsa en què el cercador ha presentat els seus plans per al futur immediat de Google Maps. La primera de les millores serà la possibilitat de poder consultar els mapes sense necessitat de tenir una connexió wifi, 3G o 4G. L'únic que haurà de fer l'usuari serà, amb antelació, descarregar-se el mapa de l'àrea que vol visitar en el futur. El mapa serà perfectament navagable gràcies al GPS. En un primer estadi, aquesta possibilitat només estarà disponible per a usuaris del sistema Android.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més, Google Earth afegirà una aplicació que permetrà volar per ciutats i meravelles naturals. La intenció de la companyia és que "durant les pròximes setmanes" s'activi aquesta possibilitat per a ciutats que plegades sumen 300 milions de persones (tot i que no ha desvelat quines). Estarà disponible tant per a Android com per a iOS, i els periodistes que van assistir a la 'demo' asseguren que els resultats són espectaculars.

Google va anunciar també que ampliarà el nombre de vies 'caminables' amb la seva aplicació Street View. Ho podrà fer gràcies al disseny d'unes motxilles armades amb càmeres que permeten arribar als senders que eren inaccessibles per als altres mètodes.

stats