Publicitat
Publicitat

EL DIARI PRESENTARÀ DIMARTS LA SEVA NOVA CAMPANYA

L'ARA celebra el número 50 amb fotos dels lectors

L'ARA publicarà el seu número 50 aquest dimarts, dia 18 de gener. Per celebrar-ho, el pòster central a doble pàgina l'ocuparà un mosaic amb les millors fotos enviades pels lectors llegint el diari en qualsevol de les seves modalitats: paper, web, mòbil, iPad... La galeria amb totes les fotos rebudes fins ara es troba a Ara.cat. Allà els lectors hi trobaran també el formulari que permet enviar les imatges, que igualment es poden fer arribar a través del correu web@ara.cat . La redacció escollirà les més emotives, originals o divertides i les col·locarà en el collage de celebració del número 50.

D'altra banda, dimarts el diari donarà a conèixer les primeres xifres sobre nombre d'exemplars venuts. Serà el dia també en què l'ARA anunciarà una nova campanya que permetrà tornar-se a posar en contacte amb els lectors, tal com es va fer amb Arafaremundiari , amb vista a introduir retocs en el diari a partir dels suggeriments que proposin.

A banda de participar en els actes que se celebrin arreu del país, els lectors poden fer arribar els seus comentaris i propostes a l'adreça electrònica retocs@ara.cat .

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT