Mèdia 16/07/2013

L'actor de 'Glee' Cory Monteith va morir d'una sobredosi d'heroïna i alcohol

Els investigadors creuen que la intoxicació letal va ser per accident

Reuters
1 min
Cory Monteith

CalgaryJa se sap de què va morir l'actor de la sèrie 'Glee' Cory Monteith. L'autòpsia ha revelat que la causa de la mort va ser una intoxicació d'heroïna i l'alcohol, segons el servei forense de la província canadenca de la Colúmbia Britànica.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els investigadors consideren que la intoxicació va ser accidental, fet que descartaria el suïcidi i l'homicidi. De fet, la policia havia descartat la criminalitat des del principi, ja abans de l'autòpsia, a partir de la inspecció ocular de l'habitació on es va trobar el cadàver.

Monteith, de 31 anys, va ser trobat mort dissabte a la tarda en una habitació d'hotel a Vancouver, a la Colúmbia Britànica, on havia passat una setmana.

Monteith havia de començar a treballar en la cinquena temporada de la sèrie 'Glee', de la cadena Fox, d'aquí a dues setmanes.

L'actor sempre havia reconegut obertament els seus problemes amb les drogues i la seva lluita per deixar-les. Havia explicat que als 19 anys va fer una primera rehabilitació, quan la seva família hi va intervenir, i al març havia estat ingressat una altra vegada. Quan va acabar el tractament, va agrair el suport rebut als seus seguidors a Twitter.

stats