NOMENAMENT
Mèdia 03/04/2012

L'exdirector de 'Libertad Digital', cap d'informatius de COMRàdio

Pablo Planas s'incorporarà demà dijous al càrrec

Ara
1 min
Pablo Planas

BarcelonaEl periodista Pablo Planas, exdirector de 'Libertad Digital', s'incorporarà demà dijous a COMRàdio com a cap d'informatius. Planas havia estat al front del portal de Federico Jiménez Losantos des del gener del 2011 fins al desembre passat, quan va abandonar el càrrec adduint raons personals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Prèviament, Pablo Planas va ser director d''Abc Cataluña', un diari al qual va incorporar-se el 1990. De fet, ja s'havia responsabilitzat de la delegació el 1998. El 2005 va se contractat per 'La Razón' com a subdirector del diari i el 2008 va tornar a la subdirecció d''Abc', i poc després va tornar a Barcelona per comandar-ne l'edició catalana. També ha estat tertulià del programa 'El dia a la COM'.

A finals de gener, el periodista Rafael de Ribot va ser nomenat nou director general de COMRàdio, en substitució de Francesc Triola, que ocupava el càrrec des del 2006. El nomenament va ser aprovat per la Comissió Permanent del Consorci de Comunicació Local (CCL) i la Junta General de l'Agència de Comunicació Local (ACL), que és la societat pública que gestiona el grup multimèdia de comunicació impulsat per la Diputació de Barcelona, que a banda de COMRàdio, inclou també la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) i el portal lamalla.cat.

stats