Mèdia 14/05/2013

Macaulay Culkin marxa a viure amb Pete Doherty

París ha estat escollida per aquests dos excompanys de rodatge a 'The wrong Ferrari' per compartir pis. El que va ser nen prodigi de Hollywood i l'ex de Kate Moss ja tenen nom de parella 'celebritie': els MacDoherty

Joan Callarissa
1 min
Macaulay Culkin marxa  a viure amb Pete Doherty

Ho va descobrir el diari The Sun i ja se'n deu fregar les mans. De fet, al tabloide ja deuen tenir el pis de baix o de dalt llogat per estar al cas de tot el que hi passi. I és que no pot ser més obvi que l'aliança entre Pete Doherty i Macaulay Culkin donarà molt de si. Ja els diuen MacDoherty.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El que es va quedar sol a casa l'any 1990 no volia patir més aïllament en la seva vida festiva i no ha trobat ningú més afí perquè l'acompanyi que l'exnòvio de la model Kate Moss: Pete Doherty. Els dos cràpules han creuat els seus destins a la Ciutat de la Llum, encara que justament aquest nom sigui el menys representatiu del París que ells trepitjaran. Culkin s'ha instal·lat al pis de Doherty, on s'espera que parlin "de poesia i d'art", segons explicava una font a The Sun , que també nega que siguin "una estranya parella".

Macaulay vol convertir-se en artista i, per això, ha triat la capital francesa per viure-hi i formar-s'hi. El problema és que potser no ha encertat la companyia, amb el que va ser company de repartiment al film The wrong Ferrari . De fet, la seva unió no pot fer gaire bé ni a l'un ni a l'altre. Mentre que Culkin va ser acusat d'heroïnòman l'any passat per The National Enquirer , Doherty va ser expulsat del centre de desintoxicació de Tailàndia on estava ingressat perquè pertorbava el tractament de la resta de pacients.

stats