Publicitat
Publicitat

Mariah Yeater retira la demanda de paternitat a Justin Bieber

La jove californiana ha retirat la demanda contra el cantant adolescent en assabentar-se que es volia fer les proves d'ADN, segons publica TMZ

Mariah Yeater , la suposada fan de Justin Bie ber que l'havia acusat de ser el pare del seu fill perquè el reconegués, ha retirat la demanda contra l'ídol pop aquest dimecres, després que ell anunciés que es faria les proves  d'ADN , segons ha informat el  web TMZ .

Després que els advocats de la jove estrella fessin públic que Bieber es realitzaria les proves de paternitat en tornar als EUA després de la seva estada a Europa, la demandant ha canviat d'opinió i ha retirat la seva demanda contra el cantant .

Segons la jove californiana , ella i Bieber van compartir una trobada romàntica després d'un concert  del cantant. Al backstage, van man tenir relacions sexuals i, segons Yeater, va quedar embarassada de la icona adolescent . A banda de donar aquests destalls, la jove mare també va explicar que Bieber va perdre la virginitat amb ella i que va rebutjar utilitzar cap tipus d'anticonceptiu .

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT