Mariano Barroso prepara una sèrie per a Movistar+ sobre els orígens d'ETA

Serà la segona ficció que fa per a la plataforma, després d''El día de mañana'

Després d' 'El día de mañana', Mariano Barroso prepara nova sèrie per a Movistar+. La plataforma ha anunciat que el director treballa en 'La línia invisible', una ficció que narrarà els orígens d'ETA. El projecte, que constarà de sis episodis, es basa en una idea original d'Abel García Roure i comptarà amb guió d'Alejandro Hernández  ('El día de mañana', 'Todas las mujeres') i Michel Gaztambide  ('No habrá paz para los malvados', 'Gigantes').

La minisèrie se situarà a l'any 1968, quan Txabi Etxebarrieta va assassinar la primera de les 853 víctimes de l'organització terrorista, el guàrdia civil gallec José Antonio Pardines, que tenia 25 anys. Poques hores després, Etxebarrieta era abatut en un enfrontament amb la guàrdia civil i es convertia en el primer membre d'ETA a matar i el primer a morir de la història de l'organització. 

'La línia invisible' serà la tercera incursió televisiva de Barroso, actual president de l'Acadèmia del Cine Espanyol. Abans d''El día de mañana', va escriure i dirigir 'Todas las mujeres', una sèrie protagonitzada per Eduard Fernández i emesa a la cadena de pagament TNT l'any 2010. 

Més continguts de