Publicitat
Publicitat

Sílvia Abril i José Corbacho, entre els concursants del segon 'MasterChef celebrity'

Les gravacions de la nova edició començaran la setmana vinent

La franquícia 'MasterChef' vol seguir traient rendiment a la seva versió amb famosos. Segons ha anunciat avui TVE, 'MasterChef celebrity' tindrà una segona edició que es començarà a rodar la setmana vinent. Entre els il·lustres aspirants a xefs hi ha els còmics Sílvia Abril, Edu Soto i José Corbacho, a més dels actors Bibiana Fernández, Pepón Nieto, Marina San José i Patricia Montero. 

Tanquen el llistat de concursants el model Juan Bethancourt, el piragüista Saúl Craviotto i el cantant Carlos Baute. Finalment, també hi participarà la presentadora Usun Yoon, que torna a la televisió després del seu pas fugaç per 'Hable con ellas'. 

Com a la resta de les versions del 'talent' de cuina, Eva González estarà al capdavant del programa i Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz seguiran sent els encarregats de jutjar les creacions gastronòmiques dels participants. 

La primera temporada de 'MasterChef Celebrity' es va emetre la tardor passada a La 1. El guanyador del concurs va ser l'actor Miguel Ángel Muñoz, que es va proclamar vencedor en una final en la qual es va enfrontar contra Cayetana Guillén Cuervo

Més continguts de