Mediaset emetrà les sis primeres pel·lícules de 'Star wars' a partir de dissabte

Els films es podran veure per ordre cronològic entre Telecinco i Cuatro

El grup Mediaset vol aprofitar el rebombori generat per l'estrena, aquest divendres, de la nova pel·lícula de la saga 'Star wars', i dissabte iniciarà un cicle que s'allargarà durant el període nadalenc i que inclourà l'emissió dels sis anteriors títols de la franquícia, a més d'altres continguts especials. Les pel·lícules es podran veure a Telecinco i a Cuatro i es veuran per ordre cronològic, és a dir, començant per la segona trilogia que es va rodar, que des del punt de vista argumental se situen abans en el temps.

Dissabte a les 16.00, Telecinco oferirà 'La amenaza fantasma', i el mateix dia a les 22.00 emetrà 'El ataque de los clones'. De moment, el grup no ha anunciat quan oferirà els altres quatre films, però sí que avança que 'La venganza de los sith', que completa la segona trilogia, es veurà també a Telecinco, mentre que les tres pel·lícules del paquet original s'emetran a Cuatro.

Aquests continguts es completaran amb especials com el reportatge 'Star Wars: El despertar de la Fuerza – Desde dentro', que es podrà veure a Telecinco dissabte a les 0.30, conduït pel periodista Álvaro de la Lama i rodat als estudis Pinewood de Londres, que han acollit la gravació de la setena pel·lícula de la saga. El treball inclou declaracions del director, J.J. Abrams, i d'alguns dels protagonistes del film, i mostra també algunes imatges inèdites del rodatge.

A més, alguns programes dels canals del grup, com 'Pasapalabra', '¡Qué tiempo tan feliz!', 'Cuarto milenio', 'Gran hermano' o 'Cazamariposas', adaptaran els seus continguts per sumar-se també a la campanya, que impregnarà tota l'oferta de Mediaset durant els primers dies de les vacances de Nadal, en què els logotips i separadors dels canals adoptaran també elements propis de 'Star wars'.

Entre el gener i el febrer de l'any passat, Cuatro ja va emetre, per primer cop en obert a Espanya, les sis pel·lícules de 'Star wars' per ordre cronològic. En aquella ocasió, la saga va tenir, de mitjana, 1.612.000 espectadors i un 9,7% de quota de pantalla al conjunt de l'Estat. Mediaset confia que, en aquesta segona emissió, la coincidència amb el 'boom' generat per l'estrena d''El despertar de la força' faci créixer encara més aquestes xifres.