Publicitat
Publicitat

Televisió

Més de 15.000 persones firmen perquè RTVE suspengui l'emissió de toros en horari infantil

L'impulsor, un barceloní, creu que les corrides violen la legislació europea i espanyola

Juan Carlos Villar, veí de Barcelona, ha aconseguit, en 24 hores, 15.000 firmes perquè RTVE deixi d'emetre corrides de toros en horari infantil. A través de la plataforma activista Change.org, cada vegada que algú firma 'online' a favor de la petició, Leopoldo González-Echenique, el president de la corporació Radiotelevisió Espanyola, rep un correu electrònic. Alhora, també s'envia una còpia del missatge a la defensora de l'espectador de la corporació, Elena Sánchez Caballero. 

L'impulsor de la protesta ha remarcat que la directiva europea de Televisió sense Fronteres "impedeix taxativament que els continguts que afectin la infància siguin emesos entre les 6 del matí i les 10 de la nit". A més, Villar també ha argumentat que les corrides de toros en horari infantil incompleixen el Codi d'Autoregulació de TVE i la llei de comunicació audiovisual, així com els Drets de la Infància.

La iniciativa sorgeix perquè RTVE va tornar a emetre espectacles taurins dimecres passat, després de sis anys sense fer-ho. Durant la primera jornada, les corrides de toros van aconseguir una audiència de més d'un milió d'espectadors i un 12,7% de 'share' al conjunt de l'Estat.


Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT