Neix Catorze, una revista digital "a favor de la cultura viva"

La periodista Eva Piquer dirigeix la publicació, que compta amb nombrosos col·laboradors de diversos àmbits de la cultura

Aquest dimarts, 1/4/14, ha nascut Catorze, un nou "magazín cultural a favor de la cultura viva". L'escriptora i periodista cultural Eva Piquer és la directora i editora del projecte, i en el seu primer article defensa que "els sectors emergents no haurien d'eclipsar ni de marginar els sectors essencials, els de tota la vida, com la cultura". "Un sector, si se'n pot dir així, que ara es troba en hores baixes, per la crisi dels nassos i per les pèssimes arts d'uns governants que ens voldrien incultes: així seríem més dòcils i manipulables", afegeix, i conclou exposant l'objectiu fonamental de la nova revista: "Volem ser, fer i encomanar cultura".

La publicació, que forma part del grup Nació Digital, inclourà reportatges, entrevistes i cròniques relacionats amb els diversos àmbits de la cultura, i comptarà amb nombrosos col·laboradors, com Sílvia Bel, Lolita Bosch, Roc Casagran, Cristian Casanelles, Ada Castells, Joan-Lluís Lluís, Eduard Márquez, Llucia Ramis, Elisenda Roca, Care Santos, Sílvia Soler o Matthew Tree.