Netflix distribuirà 'American crime story' a tot el món

La plataforma ha arribat a un acord amb la Fox per oferir la primera temporada a partir de l'any que ve i la resta a mesura que es vagin emetent

Netflix i el grup 20th Century Fox han arribat a un acord que permetrà a la plataforma de vídeos explotar internacionalment la sèrie 'American crime story'. La primera temporada, estrenada als Estats Units al febrer, s'incorporarà al catàleg de Netflix l'any que ve, i la resta d'entregues s'hi aniran afegint "un cop hagin estat emeses a la Fox", segons ha informat la plataforma.

Aquest és el primer cop que les dues companyies tanquen un acord per a l'explotació global –amb l'única excepció del Canadà– d'una ficció de la Fox a través de Netflix. "Estem molt contents de potenciar la nostra relació amb la Fox i de poder oferir el seu exitós contingut als nostres usuaris de tot el món", ha assegurat el vicepresident de televisió global de la plataforma de vídeos, Sean Carey, que ha destacat "l'èxit de la primera temporada" d''American crime story'.

Per la seva banda, la vicepresidenta executiva de televisió de pagament de la Fox, Gina Brogi, ha subratllat que el seu acord amb Netflix és "innovador", i s'ha mostrat "orgullosa" de la qualitat de la sèrie.

'American Crime Story' es fixa en cada temporada en un crim real que ha marcat la història dels Estats Units. La primera entrega –que opta a 22 premis Emmy– es basava en el judici contra O.J. Simpson i tenia entre els seus protagonistes John Travolta, Cuba Gooding Jr., Sarah Paulson i David Schwimmer. La segona etapa es fixarà en les conseqüències de l'huracà Katrina.

Més continguts de