Netflix fitxa el productor Ryan Muprhy per 300 milions de dòlars

El creador de 'Glee' ha signat un acord per cinc anys amb la plataforma de 'streaming'

Netflix incorpora un dels pesos pesants de l'audiovisual nord-americà a la seva plantilla: el productor i creador Ryan Murphy. Conegut per haver estat l'artífex de la sèrie musical 'Glee', Murphy ha signat un acord de 5 anys per 300 milions de dòlars amb la plataforma de 'streaming'. 

Fins ara Murphy tenia un contracte amb el grup Fox, pel qual ha fet ficcions com 'American horror story' o 'Feud', que expirava al juny. Segons els mitjans nord-americans, a partir del juliol Murphy començarà la seva relació professional amb Netflix. 

"Les sèries de Ryan Murphy han influït en la cultura d'arreu del món, han reinventat gèneres i han canviat el curs de la televisió. La seva dedicació a l'excel·lència i a donar veu a les persones sense representació, a exposar una perspectiva única o simplement a sorprendre'ns impregna el seu trencador treball", ha assegurat el responsable de continguts de Netflix , Ted Sarandos.

Per la seva banda, Murphy ha confessat ser conscient que es tracta d'un moment important en la seva carrera. "No se m'escapa que és un moment històric", diu Murphy. "Soc un nen gai d'Indiana que es va mudar a Hollywood l'any 1989 amb només 55 dòlars a la butxaca, així que el fet que els meus somnis s'hagin fet realitat d'aquesta manera és molt emocionant". 

Més continguts de