Publicitat
Publicitat

Premsa

Portada sense paraules al 'New Yorker' per condemnar l'atac a 'Charlie Hebdo'

La il·lustració és obra de la valenciana Ana Juan

Una Torre Eiffel la punta de la qual es transforma en un llapis esmolat. I un terra ensangonat. Aquesta és la portada, sense paraules, de la revista 'New Yorker', que dedica la primera pàgina del seu proper número a l'atac al setmanari satíric 'Charlie Hebdo'.

El dibuix és obra de la il·lustradora valenciana Ana Juan, que ha col·laborat en anteriors ocasions amb aquesta revista cultural americana. La seva primera inclusió al 'New Yorker' va ser l'any 1995. Des d'aleshores, ha estat una portadista habitual. Durant dos anys consecutius (1998 i 1999) va obtenir la medalla d'or en la categoria d'il·lustració de la Society of Newspaper Design. Ha col·laborat també amb revistes com 'Madriz' i 'La luna de Madrid'. Els últims anys ha treballat també en el camp de la il·lustració infantil. 

També el setmanari 'The Economist' dedica la seva portada, de forma monogràfica, a l'atemptat contra 'Charlie Hebdo'. Ho fa amb el dibuix d'una mà ensangonada sostenint un llapis, símbol de la reivindicació de la llibertat d'expressió davant de les amenaces terroristes.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT