El director de 'La Razón' defensa la seva portada a Twitter: "M'alegro que us pugueu desfogar amb els tuits, així us estalvieu el psiquiatre"

Francisco Marhuenda ha defensat a la xarxa la seva portada dels atacs de molts tuitaires, que s'han indignat perquè fa pública la identitat de 5 líders estudiantils que protesten contra les retallades en educació i els acusa de "mals estudiants"

Francisco Marhuenda, director del diari 'La Razón' ha defensat la seva polèmica portada d'aquest dimecres, que des que en va fer un avançament dimarts a la nit no ha deixat de provocar-li crítiques a Twitter i, fins i tot, portades que la parodien . El director del mitjà s'ha defensat i ha assegurat que es tracta d'una portada " seriosa i rigorosa, amb dades incontestables, excita els radicals". Així, ha recomanat als que s'han pronunciat al respecte: "Un poc de til·la i seny".

" Els insults i l'agressivitat demostren que hi ha més gent de la que pensava que necessita passar pel psiquiatra o per una escola de primària", ha afegit Marhuenda per defensar-se de les crítiques.

Per defensar-se de les acusacions d'un tuitaire de vulnerar drets a l'hora de doner a conèixer les identitats i altres dades personals dels joves de la portada, Marhuenda ha apel·lat al lloc de professor de Dret de la Informació que ha ocupat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Entre les crítiques més dures que ha rebut Marhuenda destaca la d'un tuitaire que li ha dit: " Que vostè sigui llicenciat en periodisme i en dret és una vergonya per als seus companys i un clar fracàs dels seus professors". A això, el periodista ha contestat que, a banda de llicenciat, és doctor en dret i que properament llegeix la tesi de periodisme.

Més continguts de