Reese Witherspoon apareix amb tres cames a la portada de 'Vanity Fair'

El Photoshop provoca també que Oprah Winfrey tingui tres mans a l'interior de la revista

La revista 'Vanity Fair' va mostrar aquest dijous la portada del seu número de gener, en la qual apareixen retratats dotze grans noms de Hollywood. Es tracta d'una fotografia signada per la prestigiosa fotògrafa Annie Leibovitz, però a la qual els retocs amb Photoshop han jugat una mala passada, ja que han provocat que Reese Witherspoon hi aparegui amb tres cames. 

Diversos usuaris de Twitter s'han fet ressò de l'error, i la mateixa actriu també hi ha fet broma a través de la mateixa xarxa social.

"Bé, crec que ara ja ho sap tothom: tinc tres cames. Espero que tot i així em pugueu acceptar tal com soc", diu l'actriu. En referència a l'estranya postura en què ha quedat a causa del retoc a les cames, afegeix: "I no em disculparé per arrepapar-me sobre l'Oprah. Si en teniu l'oportunitat, us ho recomano molt". 

Precisament, Oprah Winfrey també ha estat víctima del Photoshop en aquest número de la revista. En una altra imatge publicada en pàgines interiors, la presentadora hi apareix amb tres mans: una a la cintura, l'altra a la falda i la tercera (menys visible) agafant Witherspoon per la cintura.

"Accepto la teva tercera cama, igual que sé que tu acceptes la meva tercera mà", ha piulat Winfrey, en resposta al tuit de l'actriu. 

A banda d'aquests dos retocs desafortunats, la revista n'ha fet un altre a la imatge de portada per eliminar l'actor James Franco, que també apareixia a la fotografia original però no surt a la que s'ha publicat. Un portaveu de la publicació ha explicat a 'The Hollywood Reporter' que la decisió s'ha pres arran de les acusacions d'assetjament sexual contra l'actor que van sortir a la llum fa dues setmanes.