Mor Scott Wilson, el pare de la Maggie a ‘The walking dead’

L’actor patia leucèmia i havia de reaparèixer a la novena temporada de la sèrie zombi

 

L’actor estatunidenc Scott Wilson, conegut els últims anys pel seu paper de Hershel Greene a la sèrie ‘The walking dead’, va morir aquest dissabte als 76 anys de leucèmia. Poques hores abans els productors de la sèrie zombi (AMC) havien informat al Comic-con de Nova York que Wilson torna a aparèixer a la temporada 9, que s’ha estrenat aquesta matinada.

Wilson va encarnar el granger Hershel Greene entre el 2011 i el 2014. Aquest personatge ha sortit en més de 30 capítols (de la segona a la quarta temporada) i el seu retorn a la temporada 9 és una de les coses que més han destacat els fans. AMC expressava en un comunicat el seu condol i remarcava que Hershel “va viure el nucli emocional de la sèrie”.

Més enllà de l’univers zombi, Wilson havia participat en altres produccions. Va interpretar papers a 'El gran Gatsby', 'A sang freda', 'Pearl Harbour', 'El jutge Dredd' i 'Monster'. També va rebre una nominació als Globus d’Or el 1980 per la seva interpretació d’un astronauta a ‘The ninth configuration’. Amb més de 50 anys d’experiència, Scott Wilson serà recordat com un clàssic del cinema i un personatge estimat de ‘The walking dead’.