'Els Simpson' prepara el seu primer capítol d'una hora per al gener

La sèrie arribarà a l'octubre als 600 episodis amb un nou especial de terror

La sèrie d'animació  'Els Simpson' emetrà al gener un capítol especial d'una hora de durada, més del doble dels 25 minuts que duren, aproximadament, les entregues d'aquesta producció. Ho ha anunciat aquesta setmana la cadena Fox, i serà el primer cop que aquesta ficció, que el 25 de setembre estrenarà la 28a temporada als Estats Units, produeixi un capítol d'una durada superior a l'habitual.

Aquest episodi es titularà 'El gran Phatsby' –en referència a la pel·lícula 'El gran Gatsby'– i comptarà amb la participació especial de Taraji P. Henson –l'actriu protagonista de la sèrie 'Empire'–, que a la versió original posarà veu a la dona d'un magnat de la música amb qui el senyor Burns tindrà un important enfrontament.

Aquest, però, no és l'únic episodi especial que prepara la sèrie de cara a la pròxima temporada: el 16 d'octubre la Fox emetrà el capítol 600 d''Els Simpson', que prendrà la forma d'una nova entrega, la 27a, de 'The treehouse of terror', la saga d'especials de por que la sèrie sol emetre cada any coincidint amb Halloween. En aquest cas, el senyor Burns organitzarà una espècie de Jocs de la Fam amb els nens de Springfield.