Televisió
Mèdia 19/09/2013

TV3 estrena dissabte el concurs de corals 'Oh happy day'

Eduard Farelo presenta un programa que tindrà com a jurat Elena Gadel, Sílvia Abril Guille Milkyway i Pedro Pardo

Albert Castellví
2 min
'Oh happy day' s'estrena aquest dissabte a la nit a TV3

Sant Joan DespíNou corals catalanes competiran a partir d'aquest dissabte per convertir-se en mereixedores d'una gira per diverses ciutats europees. Aquest és el premi del concurs 'Oh happy day', la nova aposta de TV3 per a les nits de dissabte i que s'estrenarà aquesta setmana a les 22.10. Eduard Farelo presentarà aquest format que va tenir un gran èxit quan es va emetre al País Basc i que valorarà la qualitat vocal dels cors, però també la seva posada en escena i la seva personalitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El programa s'estructurarà a partir d'una seqüència de nominació i eliminació. En el primer programa, tres de les nou corals participants seran nominades, i la setmana següent una d'aquestes quedarà eliminada. Aquest esquema s'anirà repetint fins que quedin només tres cors en competició, que s'enfrontaran a la final del 21 de desembre, que s'emetrà en directe i en què el públic decidirà qui mereix el premi.

Fins llavors, els responsables d'avaluar l'evolució de cada coral, de nominar-les i d'eliminar les que no assoleixin el nivell adequat serà un jurat format per l'actriu Sílvia Abril, la cantant Elena Gadel, el músic i productor musical Guille Milkyway i el director del cor de l'Orfeó Lleidatà, Pedro Pardo. La cap de programes d'entreteniment de TV3, Cristina Muñoz, assegura que en general el jurat serà "amable" amb els concursants, però que "en algun moment haurà de mossegar una mica" per exigir més nivell a les corals.

Les actuacions s'enregistraran amb la veu en directe i tindran lloc en un plató "impressionant", segons Marc Mateu, que dirigeix el format al costat de Tono Hernández. Però a més d'això, el programa mostrarà els assajos de les corals, la preparació de les coreografies, les relacions que s'estableixen entre els membres de cada grup i diverses històries personals d'algunes de les 170 persones que participaran al programa. Tot plegat per oferir un gran espectacle musical que, segons Muñoz, entretindrà, emocionarà i divertirà els espectadors.

stats