TV3 prepara la comèdia negra 'Benvinguts a la família'

Melani Olivares i Yolanda Ramos encapçalen el repartiment de la sèrie, que s'estrenarà l'any que ve

TV3 ha començat a rodar aquesta setmana 'Benvinguts a la família', una nova sèrie que arribarà a la graella de la televisió pública durant el 2018. Segons explica la cadena, es tracta d'una comèdia d'humor negre "per a tots els públics" i protagonitzada per "una dona lluitadora, separada i mare de tres fills que ha de tirar endavant la família tota sola", però que davant les dificultats econòmiques "es veu obligada a enfrontar-se a la seva por més gran, el seu pare, amb qui fa 20 anys que no es parla".

Melani Olivares encarnarà la protagonista, anomenada Àngela. Yolanda Ramos encarnarà la Victòria, un altre dels personatges principals de la ficció, que comptarà també amb la participació d'actors com  Ivan Massagué (Nando), Nao Albet (Fran), Simón Andreu (Eduardo), Nonna Cardoner (Sara), Georgina Amorós (Àlex), Miquel Fernández (Miquel), Betsy Túrnez (Adela), Francesc Ferrer (Pere), Eva Santolaria (Lili), Àlex Maruny (Dídac) i Aina Clotet (Lola).

Pau Freixas i Ivan Mercadé, que ja havien treballat junts en sèries com 'Polseres vermelles', 'Cites' i 'Sé quién eres', tornaran a fer tàndem a 'Benvinguts a la família', com a productor executiu i director argumental respectivament. La sèrie serà produïda per Arca Audiovisual, productora del grup Filmax. 

Més continguts de