TV3 reemetrà 'Las cloacas de Interior' dissabte al vespre

El documental va ser un èxit d'audiència aquest dimarts, però molts usuaris han tingut problemes per veure'l per 3alacarta

Els espectadors catalans que dimarts a la nit no van veure 'Las cloacas de Interior' i que després no l'han pogut recuperar a través del servei 3alacarta a causa dels problemes amb la geolocalització tindran una nova oportunitat de veure el documental aquest dissabte. TV3 tornarà a oferir el treball dirigit per Jaume Roures a partir de les 19.30 h, just abans del 'Telenotícies vespre'.

'Las cloacas de Interior', que treu a la llum les pràctiques ocultes que el ministeri de l'Interior i la policia han dut a terme per perjudicar els seus adversaris polítics, va ser un èxit d'audiència dimarts, quan TV3 el va emetre dins del 'Sense ficció': va tenir 766.000 espectadors i un 30,1% de quota de pantalla, va liderar el dia, va batre el rècord històric del programa i es va situar al tercer lloc del rànquing de programes no esportius més vistos de la temporada.

Tot i així, per a molts espectadors ha sigut impossible recuperar posteriorment el programa i veure'l per internet  a través de la web de TV3. Tal com explicava aquest dimarts l'ARA, la televisió pública només té drets per oferir el documental per internet en territori català, i segons la mateixa cadena això pot generar problemes a alguns usuaris encara que es trobin a Catalunya, ja que en algunes ocasions el servidor no identifica correctament la localització del dispositiu i l'ubica a Madrid, de manera que se li denega l'accés.

De totes maneres, la productora del documental, Mediapro, ja l'ha penjat al seu canal de YouTube, i també es pot trobar a Tviso. A banda de TV3, també han emès 'Las cloacas de Interior' la cadena pública balear IB3 –el mateix dimarts– i la basca ETB 2 –dimecres–. Cap televisió d'àmbit estatal, però, no n'ha comprat els drets, encara.

Més continguts de