Telecinco estrena el magazín d'actualitat 'Ya es mediodía'

El programa cobrirà la baixa de 'Las mañanas de Cuatro', que s'ha acomiadat aquest dijous

Telecinco estrena aquest divendres a les 13.30 h 'Ya es mediodía', un programa conduït per Sonsoles Ónega que es dedicarà a analitzar els temes més rellevants de l’actualitat. El nou format ocuparà el buit de 'Las mañanas de Cuatro', que s'ha acomiadat aquest dijous després de dotze temporades: malgrat emetre’s en un altre horari i en un altre canal, 'Ya es mediodía' permetrà que Mediaset continuï tenint un espai dedicat a posar el focus en els principals temes de l’àmbit polític, econòmic, social i cultural mitjançant entrevistes, tertúlies i connexions en directe.

El nou programa substituirà a la graella de Telecinco la versió familiar de 'Pasapalabra' que la cadena va col·locar en aquesta franja a mitjans d’abril i que s’ha quedat a l’entorn dels 830.000 espectadors i del 8,8% de quota de pantalla a Espanya, molt per darrere del seu principal competidor, 'La ruleta de la suerte', que aconsegueix el doble d’audiència a Antena 3.

Per la seva banda, la cancel·lació de 'Las mañanas de Cuatro' (un espai que aportava a aquesta cadena 670.000 espectadors i més del 10% de 'share') comportarà que, com a mínim mentre duri el Mundial, 'Mujeres y hombres y viceversa' abandoni la sobretaula de Cuatro ( a partir d'ara ocupada pel futbol) i es traslladi a les 12.30 h. El presentador de 'Las mañanas de Cuatro', Javier Ruiz, es farà càrrec de l’informatiu del vespre de la cadena a partir del 2 de juliol. Agafarà el relleu de Miguel Ángel Oliver, que ha deixat Mediaset per convertir-se en el secretari d’estat de Comunicació.