‘Ven a cenar conmigo’ torna avui a la televisió nou anys després

Cinc desconeguts competiran per convertir-se en els millors cuiners i amfitrions

Cuatro estrena avui el seu programa de cuina, anomenat Ven a cenar conmigo. Tot i que no és la primera vegada que aquest format s’emet a la televisió -el 2008 es va emetre a Antena 3-, aquest cop es presenta renovat. La lògica de l’espai és simple: cinc desconeguts prepararan cinc sopars i competiran per convertir-se en els millors cuiners i amfitrions. Qui ho aconsegueixi s’emportarà un premi en metàl·lic de tres mil euros. El presentador serà Luis Larrodera.

La bona presentació dels plats, l’atenció que reben els comensals, l’educació i l’ambient que aconsegueixi crear l’amfitrió en cada vetllada seran els elements que els invitats debatran després de cada àpat. Un cop s’hagi fet això tindrà lloc la votació i es proclamarà el millor amfitrió de tots cinc.

L’espai s’estrenarà a les 22.45 h, però normalment ocuparà un altre lloc a la graella: s’emetrà diàriament a les 20.30 h. Larrodera assegura que narrarà els sopars des d’“un punt de vista irònic i divertit”. Des que es va estrenar a Antena 3, el format s’ha emès en més de 40 països, partint del programa anglès, Come dine with me.

Més continguts de