Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

Xavier Solà: "La meva aplicació preferida és la del gat que parla"

Tinc l'iPhone 4, però encara és molt recent. Ha estat per contagi aquests dies que hem estat rodant el Viatge de noces . Qui més qui menys de l'equip el duia i n'he pogut veure la utilitat. Jo ja feia servir molt el mòbil -em costaria viure sense l'agenda i sense poder fer i rebre trucades-, però les possibilitats que ofereix aquesta eina et fan entrar en una altra dimensió. L'aplicació que tenia més ganes de tenir és la del gat aquell que parla: me la va ensenyar un amic i em va fer molta gràcia! També utilitzo WhatsApp, Viber, Facebook, Twitter, les aplicacions de TV3 i Catalunya Ràdio i, sobretot, el correu electrònic, el calendari i les fotografies.

Pel meu tarannà, segurament seria molt més deixat en aquest aspecte, però el fet de treballar a la ràdio d'alguna manera m'ha obligat a posar-m'hi. Estic a l'última sense saber com! Tinc Facebook i Twitter, tot i que evito fer-los servir des del mòbil, per no enganxar-m'hi massa. En vull fer un ús moderat. I, de moment, sóc més de Facebook. El Twitter me'l reservo per quan arribi l'ocasió.

Cada vegada miro menys la televisió. El temps és el que és: la tecnologia en va xuclant i el retallo de la tele. A més, cada vegada l'acabes veient més a través d'internet. La ràdio l'escolto molt, perquè permet fer una infinitat de coses mentrestant. Per exemple, jo treballo mentre escolto la ràdio. I pel que fa a la premsa, vull mantenir el plaer de llegir els diaris convencionals, com he fet sempre.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT