Publicitat
Publicitat

Xoc d’estils nadalenc a Mònaco

En un país on l’estètica és tan important com Mònaco, sembla que els prínceps Albert i Charlene no estaven gaire inspirats -ni ben assessorats- el dia que es van fer la seva primera sessió de fotos amb la bessonada que han tingut, i que ahir van presentar a través de Facebook. Jaume Honorat Rainier, que succeirà el seu pare com a Jaume II, apareix en aquestes imatges vestit amb una granota blava. La seva germana, Gabriela Teresa Maria, que pel fet de ser dona només podrà accedir al tron si el seu germà mor -tot que ella va néixer primer-, va vestida de color rosa. S’entén que també pel fet de ser nena.

Fins que no els presentin al palau monegasc, el 7 de gener -dia festiu allà-, aquesta serà l’única estampa de la família. Jaume i Gabriela són els primers fills en comú de la parella. No obstant, són el tercer i el quart del sobirà, de 56 anys, que ja té dos fills reconeguts i nascuts fora de cap matrimoni. És a dir, sense drets successoris.

De les imatges en destaca la poca cohesió estilística entre els progenitors. Una distància que no sorprèn si es té en compte la trajectòria de la parella, que mai s’ha mostrat ni gaire unida en públic ni tampoc gaire entusiasmada. Ni tan sols quan es van casar. La posada en escena comet errors bàsics com que ella vagi vestida del mateix to que el sofà i que la paret de fons. A més, els acompanya un arbre de Nadal nevat -en una sala interior- amb adorns que combinen amb el vermell de la informal camisa d’ell. La pitjor camisa que es podia escollir per combinar-la amb la brusa sedosa d’ella.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT