Mèdia 26/03/2019

'Allí abajo' acabarà després de la seva cinquena temporada

Antena 3 va estrenar la setmana passada la que serà la seva última entrega

Ara
1 min
'Allí abajo' acabarà després de la seva cinquena temporada

BarcelonaLa comèdia estrella d'Antena 3, 'Allí abajo', s'acomiadarà un cop s'hagin emès els 10 episodis de la seva cinquena temporada, que es va estrenar dimarts passat, segons ha anunciat avui la cadena. Nascuda com una espècie de versió televisiva de '8 apellidos vascos', 'Allí abajo' explica la història d'amor entre la Carmen, una noia andalusa, i l'Iñaki, un noi basc. Els responsables de donar vida a la parella protagonista són María León i Jon Plazaola.

A través d'un comunicat, Sonia Martínez, directora de ficció d'Atresmedia, ha assegurat que, des de fa anys, el grup té la política de "tancar les sèries quan la història demana arribar al final, sense estirar-la argumentalment més del necessari". Per la seva banda, el productor de la sèrie, César Benítez, ha explicat que abans de començar a rodar la cinquena temporada ja tenien clar que havia arribat el moment d'acomiadar 'Allí abajo' i que han treballat per fer un final que estigui a l'altura del que els espectadors esperen.

En l'estrena del primer capítol de la seva última temporada, 'Allí abajo' va liderar la seva franja a Espanya amb 2,7 milions d'espectadors i un 17,9% de quota de pantalla. La comèdia va debutar l'any 2015 i des de llavors ha aconseguit una audiència mitjana a tot l'Estat de 3,1 milions d'espectadors i un 'share' de 18,8%.

stats