Mèdia 23/04/2021

Álvaro Morte i Rodrigo Santoro seran Elcano i Magalhaes

RTVE i Amazon Prime homenatjaran a 'Sin límites' la primera volta al món

2 min
Els protagonistes de la sèrie de RTVE i Amazon Prime 'Sin límites'

BarcelonaCoincidint amb el cinquè centenari de la primera volta al món en vaixell, Amazon Prime Vídeo i Televisió Espanyola preparen una sèrie, Sin límites, que estarà protagonitzada pels actors Álvaro Morte en el paper d'Elcano i el brasiler Rodrigo Santoro en el de Magalhaes. La sèrie serà "un drama ple d'aventures" que "mostrarà la història èpica d'un grup de mariners en un viatge cap al desconegut", segons afirmen les dues empreses a través d'un comunicat. Serà "una superproducció plena d'acció i aventura" composta de quatre episodis de 60 minuts rodats a Espanya i la República Dominicana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El repartiment inclou Sergio Peris-Mencheta (en el paper de capità Cartagena), Adrián Lastra (capità Mendoza), Carlos Cuevas (Martino), Pepón Nieto (pare Bartolomé), Raúl Tejón (Gómez de Espinosa), Gonçalo Diniz (Duarte Barbosa), Manuel Morón (cardenal Fonseca) i Bárbara Goenaga (Beatriz). El rodatge començarà el 26 d'abril al País Basc i Navarra en localitzacions d'Azkoitia, Azkorri, Lazkao, Olite i la catedral de Pamplona, abans de traslladar-se a la República Dominicana, on es farà el rodatge de les seqüències marítimes als estudis Pinewood. Posteriorment es rodarà a Sevilla i Madrid. Per recrear el gran viatge, es reconstruiran les naus Victoria i Trinidad i s'utilitzarà la rèplica de la nau Victoria, l'únic dels cinc vaixells de l'expedició que va tornar a port i, per tant, el primer que va fer la volta al món.

Capitanejats pel portuguès Fernao de Magalhaes, 239 mariners van sortir de Sanlúcar de Barrameda (Cadis) el 20 d'agost de 1519. Tres anys més tard, només 18 mariners, famèlics i malalts, liderats pel mariner basc Juan Sebastián Elcano, van tornar en l'única nau que va resistir el viatge. Havien recorregut 14.460 llegües, sempre d'oest a est, i havien completat la volta al món; una missió gairebé impossible que pretenia trobar una nova ruta cap a les "illes de les espècies" i que va acabar canviant la història de la humanitat al demostrar que la Terra és rodona.

stats