EL RADAR
Mèdia 21/07/2017

Amazon compra ‘Homecoming’, la sèrie de Julia Roberts

N'ha encarregat dues temporades senceres

Ara
1 min
Amazon compra ‘Homecoming’, la sèrie de Julia Roberts

BarcelonaHomecoming, la sèrie que protagonitzarà Julia Roberts, es veurà finalment a Amazon. Segons el portal Deadline, la plataforma ha apostat fort per aquest projecte i n’ha encarregat dues temporades senceres d’una tacada, la qual cosa ha portat la productora Universal Cable Productions a acceptar aquesta oferta i deixar de banda les altres que havia rebut per part de diversos canals de televisió que també s’havien interessat per obtenir els drets de la ficció.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Homecoming, dirigida i produïda per Sam Esmail (creador de Mr. Robot), és l’adaptació d’una ficció sonora estrenada al novembre en forma de podcast que va ser nominada als premis Peabody i que aquesta setmana ha inaugurat la segona temporada. Els creadors d’aquest format, Eli Horowitz i Micah Bloomberg, seran també els guionistes de la sèrie, un thriller psicològic protagonitzat per una treballadora d’una organització governamental secreta i un soldat que té intenció de tornar a la vida civil.

A més d’aquest projecte, Roberts també prepara, per a la HBO, la minisèrie Today will be different, de la qual serà protagonista i productora executiva.

stats