Mèdia 05/10/2020

Amazon prepara una sèrie sobre Amancio Ortega

La ficció es basa en la biografia escrita per Covadonga O'Shea

Ara
1 min
Amancio Ortega, fundador d'Inditex i propietari de marques com Zara, ja té la tercera fortuna més gran del món.

BarcelonaAmancio Ortega, fundador d'Inditex, tindrà biopic a Amazon Prime Video. La plataforma de streaming ha anunciat que prepara una sèrie sobre l'empresari gallec que estarà basada en la biografia escrita per Covadonga O'Shea, Amancio Ortega. El hombre que creó Zara. Amazon especifica que la ficció, que tindrà vuit episodis, serà fidel al llibre, escrit a partir de les converses mantingudes amb Amancio Ortega i alguns dels membres del seu cercle més íntim.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Amancio Ortega és sens dubte l'empresari espanyol més reconegut internacionalment i una figura clau en l'èxit de la moda espanyola a nivell mundial i amb una història personal increïble", ha destacat Ricardo Cabornero, responsable de continguts d'Amazon a Espanya. D'aquesta manera, la sèrie explicarà des dels orígens fins als seus primers passos en el món del tèxtil i la creació d'Inditex. La sèrie, que comptarà amb guió d'Ángeles González-Sinde, Marisol Ferrer, Mercedes Cruz i Daniela Fejerman, estarà produïda per Ficción Producciones amb el suport de Televisió de Galícia i de la FORTA.

Curiosament, l'any 2019 Amancio Ortega, un dels homes més rics del món, va comprar part de la seu d'Amazon a la ciutat de Seattle, una operació per la qual va pagar 650 milions d'euros. De fet, paral·lelament a la seva activitat en el món de la moda, Ortega està centrat en els negocis immobiliaris a través del grup Pontegadea Inversiones.

stats