Mèdia 04/01/2014

Un diari dominicà converteix la periodista Ana Pastor en ministra de Foment

El diari 'El Día' ha il·lustrat una notícia sobre la ministra amb una imatge de la periodista

Ara
1 min
captura ana pastor

BarcelonaBuscar a internet imatges per il·lustrar notícies pot resultar perillós. Quan els responsables del diari 'El Día', un rotatiu de la República Dominicana, han buscat una fotografia sobre la ministra de Foment per il·lustrar una notícia sobre la crisi del canal de Panamà han arribat fins a una altra Ana Pastor, també espanyola, també coneguda: la periodista Ana Pastor, famosa per les seves entrevistes a polítics a TVE i actualment conductora d''El Objetivo', a la Sexta.

En la informació, titulada 'Panamà espera solució Canal', s'explica com la ministra espanyola de Foment viatjarà al país americà per fer de mitjancera en la crisi oberta arran de l'advertiment de Sacyr que interromprà les obres d'ampliació del Canal perquè està en desacord amb els sobrecostos. La imatge de la notícia, però, no és la de la ministra Pastor, sinó la de la periodista. De fet, es tracta d'una fotografia feta al plató de TVE des del qual Pastor presentava 'Los Desayunos'. No és, però, l'únic error de la peça, ja que al peu de foto es pot llegir, literalment: 'La ministra de Foment d'Espanya, Ana Pasto, anirà a Panamà".

La notícia de la conversió de la periodista en ministra ha sigut comentada per la primera al seu compte de Twitter, on contesta a una felicitació pel "nomenament" com a ministra amb un "que no sóc jo..!".

stats