Mèdia 12/01/2016

Buenafuente inaugura el seu 'Late motiv' a Movistar+ convertit en Carles Puigdemont

La política catalana i espanyola va centrar el primer monòleg de l'humorista reusenc al nou programa

Albert Castellví
2 min

BarcelonaAndreu Buenafuente va debutar aquest dilluns a la nit a Movistar+ amb el seu nou programa 'Late motiv' i ho va fer convertit en Carles Puigdemont. L'humorista reusenc va oferir el monòleg inicial de l'espai –que va començar responent als aplaudiments del públic amb un "moltes gràcies" en català, malgrat que per primer cop fa el programa des de Madrid– equipat amb una perruca i va assegurar: "Ha arribat el moment de confessar-ho. No és que el nou president català s'assembli a mi. Jo sóc Puigdemont. És que o ho arreglava jo o no ho arreglava ningú".

De fet, el monòleg inicial es va centrar a comentar l'actualitat política catalana i espanyola. "Com som els catalans. Tenim milions de radicals, milions!, que surten a manifestar-se cada Onze de Setembre. Radicals molt llestos, perquè van disfressats de famílies normals i de nens. I volen votar! Estan bojos!", va dir, i va afegir: "Compte, que jo sóc com Samsó: aquests cabells de 'beatle' em donen tanta força que només començar ja m'he carregat Mas i la CUP. I encara no he fet res!".

Entrevista a Andreu Buenafuente: “La competència més gran de l’humor a la tele és el WhatsApp”La primera edició del programa va comptar amb la presència del director de cinema Pedro Almodóvar i amb les actuacions musicals de Leiva, Fito Cabrales i Carlos Tarque. 'Late motiv', que s'emetrà cada dia a les 23.00 –de moment al dial 7 de Movistar+, i a partir de l'1 de febrer al nou canal generalista de la plataforma,#0–, té com a col·laboradors Berto Romero, Sílvia Abril, David Broncano i Javier Coronas, entre altres.

stats